Buscar:

Serveis de control de plagues

Tractaments professionals per defensar la teva llar i el teu negoci de les plagues

Plaguisystem, som experts en el control de plagues i oferim un servei de desinsectació de gran qualitat per garantir un entorn lliure d’insectes. El nostre equip de professionals està capacitat per eliminar una àmplia varietat d’insectes, incloent:

 • Paneroles: Evita malalties i males olors amb el nostre tractament eficaç.
 • Formigues: Protegeix el teu menjar i estructura de danys innecessaris.
 • Xinxes: Dorm tranquil eliminant aquests molestos paràsits.
 • Puces: Mantingues les teves mascotes i família lliures de picades.
 • Mosquits: Gaudeix del teu espai sense picades ni sorolls molestos.
 • Vespes: Evita picades doloroses i riscos d’al·lèrgies.

Plaguisystem, som especialistes en el control de plagues i oferim un servei de desratització d’alta qualitat per assegurar un entorn sense rosegadors. El nostre equip de professionals està preparat per eliminar:

 • Rates: Evita malalties i danys estructurals amb el nostre tractament efectiu.
 • Ratolins: Protegeix la teva llar i negoci de danys materials i riscos sanitaris.

Plaguisystem, som experts en el control de plagues i oferim un servei de control d’aus de gran qualitat per garantir un entorn lliure de problemes causats per aus. El nostre equip de professionals està capacitat per gestionar una àmplia varietat d’aus, incloent:

 • Coloms: Evita la brutícia, el soroll i les possibles malalties amb el nostre tractament efectiu.
 • Gavines: Protegeix la teva propietat de danys materials i mantingues un ambient net i segur.
 • Altres aus: Gestionem altres espècies d’aus que puguin causar problemes a la teva llar o negoci.

Plaguisystem, som especialistes en el control de plagues i oferim un servei de tractament contra la carcoma i les termites de gran qualitat per garantir un entorn lliure d’aquests destructors de fusta. El nostre equip de professionals està capacitat per eliminar i prevenir la infestació de carcoma i termites de manera efectiva i segura.

Plaguisystem, som especialistes en la gestió de plagues i oferim un servei complet de documentació del pla de control de plagues per a empreses que necessiten complir amb els requisits d’APPCC, ISO i PRL. El nostre equip de professionals està capacitat per desenvolupar plans detallats i personalitzats que asseguren el compliment de totes les normatives i auditories.

Plaguisystem, som experts en control de plagues i oferim un servei de desinfecció contra el COVID-19 de gran qualitat per garantir un entorn segur i saludable. El nostre equip de professionals està capacitat per eliminar el coronavirus i altres patògens de manera efectiva i segura, seguint les normatives sanitàries més estrictes.

Contacta'ns

Tens problemes amb plagues? No saps quina plaga tens? Contacta’ns i el nostre equip d’experts et proporcionarà una solució ràpida i efectiva.