Buscar:

Desratització

Protegeix la teva llar i negoci de les plagues de les rates i els ratolins!

A Plaguisystem, som especialistes en el control de plagues i oferim un servei de desratització d’alta qualitat per assegurar un entorn sense rosegadors. El nostre equip de professionals està preparat per eliminar:

 • Rates: Evita malalties i danys estructurals amb el nostre tractament efectiu.
 • Ratolins: Protegeix la teva llar i negoci de danys materials i riscos sanitaris.

Tractament contra rates i ratolins

Realitzem la desratització amb el següent mètode:

 1. S’aplica un pla de recomanacions de barreres físiques i de sanejament personalitzat. Les rates i els ratolins provenen de l’exterior de les instal·lacions afectades, per tant, primer s’efectua aquest pla, a fi d’evitar les condicions causants de la presència de rosegadors i el seu accés a les instal·lacions.
 2. Com a segona mesura es dissenya el tractament d’aplicació de formulacions raticides. Es comença per una barrera perimetral exterior de protecció.
 3. Posteriorment s’aplica un tractament a  l’interior de les instal·lacions.
 4. Finalment, es programa l’aplicació corresponent:
  • Tractament correctiu
  • Manteniment preventiu

També es fan servir formulacions raticides anticoagulants. On sigui necessari, el raticida serà col·locat en menjadors portaceb específics, de seguretat o d’Alta Seguretat, senyalitzades i tancades amb clau, evitant així que la formulació pugui ser transportada pel rosegador o que es dispersi. Les formulacions raticides que s’utilitzen pel tractament estan autoritzades pel Ministeri de Sanitat pel seu ús en locals d’alimentació, llocs de treball i habitatges.

Per què escollir PlaguiSystem?

 • Professionals Certificats: El nostre equip està format per tècnics experts i certificats.
 • Tecnologia Innovadora: Utilitzem mètodes i productes de última generació, segurs per a la teva salut i el medi ambient.
 • Resultats Assegurats: Ens comprometem a proporcionar resultats eficients i duradors.
 • Servei Personalitzat: Adaptem els nostres serveis a les teves necessitats específiques, oferint la millor solució possible.

Sol·licita el teu Pressupost Gratuït!

No deixis que el problema empitjori. Completa el nostre formulari de contacte i rep un pressupost sense compromís. A Plaguisystem estem llestos per ajudar-te a mantenir un espai lliure de rosegadors!