Buscar:

Control d'aus

Protegeix la teva llar i negoci de les aus molestes!

A Plaguisystem, som experts en el control de plagues i oferim un servei de control d’aus de gran qualitat per garantir un entorn lliure de problemes causats per aus. El nostre equip de professionals està capacitat per gestionar una àmplia varietat d’aus, incloent:

  • Coloms: Evita la brutícia, el soroll i les possibles malalties amb el nostre tractament efectiu.
  • Gavines: Protegeix la teva propietat de danys materials i mantingues un ambient net i segur.
  • Altres aus: Gestionem altres espècies d’aus que puguin causar problemes a la teva llar o negoci.

Els coloms, les gavines i els estornells són considerats una plaga quan causen danys riscos per a les persones i el seu entorn. Els seus excrements embruten i fan malbé façanes, sostres, cornises, monuments,.. Aquests mateixos excrements i miccions contaminen les superfícies i produeixen molt mala olor. També són portadors de gèrmens patògens com la salmonel·losipneumònia, i altres. A més, transporten altres insectes perjudicials per a la salut, com ho són les pucespaparres i àcars. Es multipliquen a gran velocitat, causen danys econòmics i son perjudicials per a la salut.

Tractament contra aus

A Plaguisystem  fem servir les diferents tècniques de control físic permanent per al tractament contra aus, estudiant la classe d’au, el lloc d’infestació i els riscos que comporta la seva presència.

El sistema de pinxos o pues és un dels sistemes més sol·licitats per la seva versatilitat d’actuació en gairebé tots els tipus de superfícies i casuístiques. S’aplica contra coloms i gavines protegint cornises i estructures d’edificis, evitant que aquestes es posin o niïn en les superfícies tractades. Les pues de les punxes són d’acer inoxidable i la base de policarbonat que està protegida contra la llum ultravioleta, de manera que aquests materials estan indicats per a resistir les inclemències del temps.

Per què escollir PlaguiSystem?

  • Professionals Certificats: El nostre equip està format per tècnics especialitzats i certificats.
  • Tecnologia Avançada: Utilitzem mètodes i productes de última generació, segurs per a la teva salut i el medi ambient.
  • Resultats Garantits: Ens comprometem a oferir resultats efectius i duradors.
  • Atenció Personalitzada: Adaptem els nostres serveis a les teves necessitats específiques, oferint-te la millor solució.

Demana el teu Pressupost Gratuït!

No deixis que el problema empitjori. Completa el nostre formulari de contacte i rep un pressupost sense compromís. A Plaguisystem estem llestos per ajudar-te a mantenir un espai lliure d’aus molestes!